Sitter här nu på den stora bloggkvällen på söndagen, Det är väl nu man ska fylla i sina bravader från helgen.

Började i fredags med att vi var ett gäng som gick ut och åt på ett stort sånt där SteakHouse, Fick in en väldans stor köttbit från den homosexuella Servitrisen (Ge nu inga kommentarer på föregående mening. ) samtidigt som vi sänkte några glada och lyckades faktiskt knyppla ihop en riktigt bra kväll! Jag drack faktiskt upp en hel Öl själv, jag är helt imponerad av mig själv! Att jag dock var tvungen att svälja ned den med vatten och gjort tokigt många sura grimaser hör inte till saken :P.

Dock slutade kvällen realativt tidigt då folket höll på att somna när vi lämnade bordet galet uppfyllda med mat, Och en öl.

På lördagmorgonen stressade jag som en tok mot stationen för att sätta mig på ett tåg hem. Var minsann dags att lämna denna storstad för att för ett dygn få återgå till det man saknar hemma! Gjorde mer eller mindre inget speciellt under dagen när jag kom hem utan låg mest på kökssoffan och njöt av hemmalagad mat och en fluffig gosig vovve!

Lite senare mot kvällen var det tåget som gällde igen fast denna gång mot örebro. Direkt när jag klev på mötes jag av Karin och hennes pojke, Var riktigt skoj då vi faktiskt inte har setts/hörts så mycket på länge! Dock så var det två st invandrarkillar som faktiskt bettede sig förjävligt på det där tåget.  Satt och skakade som babianer i bur på alla säten och skrek och gormade.  Dom hävde könsord och väldigt mycket “ska knulla dig” mot Karin och var riktigt jävla grisiga. Man såg verkligen att hela vagnen skulle vilja strypa dom om vi bara hade chansen.  Det hela slutade med att Karin och hennes pojke (Ja, Jag har glömt namnet) Gick av vid södra, Och jag skulle till centralen. Då sätter sig en av dom här Dromedarchafförerna bredvid mig och jag försöker ignorera honom med musik och mina lurar och tittade ut genom fönstret, Och vad gör han inte då? Jo han tar och med ordentligt kraft bara drämmer till mig på låret och skriker nått jag inte riktigt uppfattar åt mig (Ja jag lyssnar på hög musik). 

Det här var nog första gången på typ 2-3 år som jag kände att jag taggade till, Jag vart arg… Jag är inte alls van vid den känslan…   Men tyglade den ändå bra, Jag sa till honom på skarpen och högt, (jag såg att dom andra i vagnen tyckte jag var en hjälte typ).  Men såg i hans ögon att han bara ville slåss för att jag gjorde så och hängde ut honom inför alla.

Väl på perrongen gick jag snabb iväg med folkklungan och jag märkte att dom försökte lokalisera mig och lyckades, Dom gorma efter mig men jag bara gick…

Ibland känner man bara att jag är så glad att jag har det så bra som man ändå har det, Vad är det som saknas hos sånna där killar? Är det Respekt? Bråk? Hjärna eller en mamma som älskar dom?

Det låter säkert som jag är värsta rasisten här, Och det vet alla som känner mig att jag inte är, Dock är det killar som dessa som skapar alla fördommar, Sådana fördommar som från oss “svenskar” gör sverige till ett förjävligt land att leva i för dessa killar. Det är en cirkel… En ond cirkel.

Hur som helst ägnade jag sedan resten av kvällen med att vinna över K i MarioKart och kolla på Wall-e (Sjukt söt), Vart en tokbra kväll! (efter resan). Även resan hem var förjävlig, åkte med 02bussen/fyllebussen. Där det var ett gäng som startade en fin kedjereaktion med att kräkas, Fyfan. fick tillochmed helnyktra mig att må riktigt dåligt. Väl hemma sen var det ritkigt skönt att få krypa ned bland alla gosedjur som jag inte fick med mig hit upp till stockholm!

Idag söndag har det inte gjorts så mycket, Har vart ute i skogen mestadels, Först med mor och vovve och sen med dom plus moster,Hennes man och min kusin, Alla sistnämda utrustade med Våra kameror. Vart inte mycket bra bilder men ska ägna en liten stund under morgondagen till att lägga upp dom på tukis.se. Även en hel del svamp hittades! Det var lite skoj, länge sen man plockade och det är ju inte direkt miljoner utav dom här i storstan.

Sen blev det tåget hit igen, Drygt med sittplatser men lyckades till sist fiska upp en. Åkte direkt hit till hagsätra där det blev Bullbakande och filmtittande. Bilder på bullarna (som blev sjuuukt goda) utlovar jag imorgon! Dom _är_ sevärda :D.

Nu är det sängen som gäller, Jobbajobbajobba imorgon, Känns faktiskt helt okey att återgå dit, Tror det kan bli bra. På kvällen ska jag även träffa upp en kille som försöker sälja både dom två objektiven jag jagar, Får se om jag shoppar loss och vad jag kan få dom för, Nypris för dom är 25 000.. Det är mycket pengar.

Men frågan är om jag skulle bli mindre kamerakåt om jag nu fick dessa två som levt i mina drömmar i ett bra tag…

Nu är det sänge som gäller, IGEN.  Sov sött!