Ny dag på jobbet igen. Sitter här utan något att göra fram tills lunch, Då skulle jag tydligen på nått möte sen blir det väl chill igen. Otroligt jobbigt det här :), Dom softaste tusen kr om dagen man kan tjäna typ :P.

Igår så var jag ju iväg på intervjuv på SEB-Banken, Det gick rätt bra tror jag. Dom verkade positiva till mig. Men vi får se hur det går! Det handlar alltså på vilket uppdrag jag kommer hamna inom techteam, För när jag väl kommer ut på plats kommer det inte vara så här lugnt 🙂 *Douh*.
Sen på kvällen efter jobbet, (Slutade 15.20) Så åkte jag hem och chillade vidare, Installerade Spore på datorn och la någon timme på det, Det var faktiskt riktigt skoj, Måste bara få min “Buffa” Att sjunga lite bättre så han kan hitta nya vänner :).

Idag ska jag eventuellt spela lite innebandy efter jobbet med lite kollegor, Det skulle kunna bli rätt skoj! Men vi får se hur det blir och om jag kommer iväg!

Nu ska jag kämpa vidare med surfande, måste varva internet!

Ha det bäst!